top of page
9x16 copia_edited.jpg

Fresh Food Catering

Oavsett om det är en liten sammankomst eller ett storslaget företagsevent i Örebro, Kumla eller Västerås, står Fresh Food redo att leverera god och nyttig mat! Vår catering är den perfekta lösningen för alla som söker en smidig beställning med något för alla smaker och allergier!

Ett brett utbud för alla smaker

Med en mångsidig meny med b.la goda sallader, smidiga wraps och trevliga plockbrickor, säkerställer vi att dina önskemål alltid står i centrum. Vi är experter på att anpassa måltider för specialkost – oavsett om du behöver vegetariska, veganska, glutenfria eller laktosfria alternativ, har vi något att erbjuda. Dessutom är alla ingredienser färska och allt kött är svenskt.

Börja planera med vår cateringmeny

Vill du ha tillgång till allt vi kan erbjuda för att göra ditt nästa evenemang både gott & nyttigt? Ladda ner vår cateringmeny nedan. Har du frågor eller specifika önskemål? Tveka inte att ringa eller kontakta oss via e-post. Vi står redo att skräddarsy en riktigt god och fresh cateringupplevelse just för dig!

IMG_3505.JPG

Såhär beställer du

Att beställa från oss är enkelt. Mejla oss med information om ditt evenemang, inklusive antal personer, leveransadress och önskat datum och tid för leveransen. Vi skickar en beställningsmall för menyval och bekräftar din beställning snabbt via e-post. 

1C0A9292.JPG

Leverans & upphämtning

För större evenemang erbjuder vi fri utkörning i Örebro och Västerås City, för beställningar över 20 personer. Mindre beställningar är likaså välkomna, med en leveransavgift på 150 kr. Det går självklart bra att hämta upp din beställning på någon av våra restauranger!

Du är i gott sällskap

Låt oss ta hand om din mat, så att du kan fokusera på ditt evenemang och dina gäster. Vi är stolta över att ha många nöjda kunder och ser fram emot att göra god mat även ditt nästa evenemang!

3.png
4.png
1.png
2.png
bottom of page